To do or not to do IQ TEST Nieuws

#sollicitatie ; Business Insider publiceerde de volgende 12 tips voor werkzoekenden die een zo goed mogelijke indruk willen nalaten bij potentiële werkgevers.
Niet alleen wat je zegt is belangrijk bij een sollicitatie; ook wat (en hoe ...) je doet speelt een rol. Kijk maar!
Interviewers zijn getraind om signalen op te pikken die sollicitanten non-verbaal communiceren via hun lichaamstaal. Business Insider publiceerde de volgende 12 tips voor werkzoekenden die een zo goed mogelijke indruk willen nalaten bij potentiële werkgevers.
1) Draag kleren waarin je je goed voelt en die je doen stralen    De kleren die je draagt hebben een invloed op wie je bent.     Je onbewuste lichaamstaal komt veel beter over als je je goed in je vel voelt. 2) Draag een accessoire die betekenis voor je heeft.   Een juweel, een ring, ketting of talisman met een speciale betekenis kan je op je    gemak stellen door je te herinneren aan iets of iemand die dierbaar voor je is. 3) Voeten op de vloer    Hou je beide voeten op de grond en kruis je benen niet. Dat komt onzeker over. 4) Zit stil    Wie op zijn stoel zit te friemelen en niet stil kan blijven zitten, komt als een zenuwachtig iemand over. 5) Handen op je knieën    Het is niet goed om te veel gebaren te maken met je handen, al kan je ze best gebruiken om een punt     kracht bij te zetten. Hou je handen op je knieën zodat je je ervan bewust blijft waar ze zijn. 6) Zit naar je interviewer toe    Op die manier toon je dat je het interview serieus neemt en je geïnteresseerd bent. 7) Kruis je armen niet    Dit komt nogal onvriendelijk over. Het is een slechte gewoonte die veel mensen hebben,     maar het geeft aan dat je je afsluit voor anderen. 8) Speel niet met je haar    Wie de gewoonte heeft om zijn haar te spelen, doet dat tijdens een interview beter niet,     want het leidt erg af. 9) Hou je handen uit je zakken    Dat ziet er namelijk erg slordig uit. Als je tijdens je interview moet rechtstaan, hou je handen dan naast je     lichaam en gebruik ze wanneer je iets uitlegt. 10) Blijf in je eigen zone     Kom niet te dicht bij je interviewer en hou je handen aan jouw kant van het bureau.      Het geeft aan dat je je grenzen kent en andermans grenzen respecteert. 11) Gebruik een pen of potlood      Een pen of potlood in je hand houden kan je meer op je gemak doen voelen.       Geef jezelf de kans om het object tijdens je presentatie of interview los te laten.       Zo kom je sterker over. 12) Staar niet      Staar nooit te diep in iemands ogen, als je niet boos of zelfs gek wil overkomen.       Heb je de indruk dat je iemand te lang in de ogen aan het kijken bent?       Hou het oogcontact dan nog een seconde aan en breek het af.

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
Ondanks een tevreden leidinggevende en goede resultaten ...
 
We brengen meer tijd alleen door nu etentjes, ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!