OpenID wacht op grote doorbraak IQ TEST Nieuws

Half Nederland heeft OpenID. Maar niemand weet het. Ben je lid van Hyves? Dan kun je met diezelfde gegevens inloggen op andere sites.

Je frustratie over het online krantenartikel is eruit gespuugd en je wilt alleen nog maar "posten'. Maar helaas. Eerst registreren! Laat maar, die reactie.

Honderden keren per jaar vult de gemiddelde Nederlander een registratieformulier in op internet. Telkens weer naam en e-mailadres doorgeven. Of veel meer gegevens, bijvoorbeeld als je een vliegreis boekt.

Zou dat niet anders kunnen? Ja. Sterker nog, het kan al anders. Wie AZ wil feliciteren op de site AZisKampioen.nl hoeft alleen maar een reactie te geven. Naam invullen is niet nodig. Onder het invulformulier staat een knop met de tekst "Plaats reactie via Hyves'. Druk je erop, dan vraagt de felicitatiesite je persoonlijke gegevens op bij Hyves (waar je wel ingelogd moet zijn natuurlijk).

Fijn voor de gebruiker, want die hoeft geen naam in te vullen, zich niet te registreren. Fijn voor de felicitatiesite, want die heeft geen last van gebruikers die afhaken omdat ze weigeren een saai registratieformulier in te vullen......Lees het artikel van Remco Tomesen verder op depers.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
Ondanks een tevreden leidinggevende en goede resultaten ...
 
We brengen meer tijd alleen door nu etentjes, ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!