Ontslag door collega's op tv IQ TEST Nieuws

Someone's Gotta Go! Dat is de titel van een nieuw reality-programma waarin niet de baas het personeel op straat zet, maar werknemers elkaar de deur wijzen. Tv-producent Endemol liet zich inspireren door de economische recessie en bedacht het format.

Volgens Paul Römer, de creatieve baas van Endemol International, zijn er twee bedrijven gevonden die moeten reorganiseren. De werknemers hebben de meeste kennis wie goed functioneert en wie niet en bepalen wie er ontslagen moet worden. De salarissen van de werknemers worden ook openbaar gemaakt en die kunnen vervolgens stijgen en dalen.

,,We beginnen met te vertellen wat iedereen verdient,'"zegt Römer. ,,Daarna laten we zien welke werknemers van waarde zijn voor het bedrijf en wie de kantjes ervan afloopt. Wie verdient een loonsverhoging? En wie moet salaris inleveren? De hamvraag die de werknemers tot slot zelf moeten beantwoorden is: wie moet worden ontslagen?''......Lees verder op bnr.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
Ondanks een tevreden leidinggevende en goede resultaten ...
 
We brengen meer tijd alleen door nu etentjes, ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!