Iedereen heeft talent en dat talent kun je trainen IQ TEST Nieuws

Ben je iemand die groot denkt, rationele besluiten neemt of graag anderen helpt het beste uit zichzelf te halen? Ieder van ons beschikt over minstens vier universele talenten.En die kun je met een serie podcasts van VKbanen trainen.

VKbanen geeft de komende maanden online antwoord op de vraag: Ben jij een talent? Ben jij bijvoorbeeld extravert en gevat, kun je goed luisteren of heb je vooral oog voor detail?

Waar hebben we het eigenlijk over als we praten over talenten? Een talent is een repeterend productief patroon van denken, voelen en handelen. In gewone mensentaal: het is productief gedrag dat je van nature laat zien, ook als er niemand kijkt en je er niet voor wordt betaald.

Een talent uit zich in natuurlijk gedrag, waarvoor je ogenschijnlijk geen enkele moeite hoeft te doen. Een talent vertaalt zich voor in zulk voor de hand liggend gedrag dat je denkt: 'dat kan toch iedereen'. Maar dat is niet waar. Lees verder op vkbanen.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
Als mensen met handen en armen bewegen terwijl ze hun stem ...
 
Manfred Kets de Vries is een van de invloedrijkste ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!