Hoogopgeleide voelt zich gevangen in regeltjes IQ TEST Nieuws

Door: Gabor Mooij | redactie HRpraktijk | 02 april 2009

 Door de crisis is het voor ondernemingen belangrijker dan ooit om de talenten van werknemers zo goed mogelijk te benutten. Maar in veel bedrijven gebeurt het tegengestelde. Met meer aandacht voor het Nieuwe Werken, kunt u dit voorkomen.

Uit onderzoek van The Work Foundation blijkt onder meer dan tweeduizend afgestudeerde Britse werknemers. Veertig procent van de deelnemers aan het onderzoek is tot meer in staat dan het werk dat ze nu doen.  Een zelfde deel heeft weinig of niets te zeggen over het aantal uren dat ze werken en de werktijden. 60 procent van de respondenten ergert zich aan de hoeveelheid regeltjes op het werk. Verder heeft 20 procent van de afgestudeerden een baan met een laag kennisniveau.

Verbazing

Onderzoeker Ian Brinkley is verbaasd dat werkgevers niet alles uit hun personeel halen, terwijl ze tegelijkertijd niet de kennis, vaardigheden en ervaring van hun personeel willen verliezen."Veel werknemers willen dolgraag meer doen en meer verantwoordelijkheden dragen, maar ze krijgen daar de kans niet voor.........'Lees verder op hrprakijk.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!