Gratis IQ Test van de Maand December 2009 IQ TEST Nieuws

Hoe slim ben jij? En hoe ben je slim volgens je omgeving?

De IQ-Meter is opgebouwd uit 8 verschillende onderdelen die afgeleid zijn van het begrip meervoudige intelligentie. Deze 8 onderdelen (intelligenties) kun je gebruiken om jezelf te beoordelen.

In enkele minuten tijd doorloop je de iq meter en heb je voldoende materiaal om "lastige vragen" over jezelf te beantwoorden. Zo voorkom je pijnlijke stiltes tijdens een gesprek en geef je actief sturing aan het verdere verloop van dit gesprek.Je weet de vraag immers goed te beantwoorden en kan desgewenst ook aangeven op welke onderdelen jij je verder moet ontwikkelen. Vervolgstap in dit verhaal is dat er dikwijls gevraagd wordt hoe andere mensen over jou denken. Ook hier heeft de IQ-meter aan gedacht. Je kunt namelijk tot maximaal 8 personen uitnodigen om de iq-meter voor je in te vullen. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om naar iq-meter.nl te gaan !

 


 

Op www.intelligentietest.be wordt elke maand een nieuwe gratis (iq) test toegevoegd.Sinds juni 2006 wordt deze service geboden voor iedereen in Vlaanderen en Nederland die opzoek is naar een leerzame, interessante of leuke gratis (iq) test.

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
Ondanks een tevreden leidinggevende en goede resultaten ...
 
We brengen meer tijd alleen door nu etentjes, ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!