De ultieme leiderschapstest in 20 minuten? IQ TEST Nieuws

In twintig minuten overtuigend vertellen wat je wilt bereiken en hoe, is een hele kunst.

Veel Amerikaanse professionele sprekers weigeren twintig minuten te spreken. Veel liever krijgen ze tien minuten, dan red je jezelf wel met een paar beloften wat je allemaal zou kunnen doen voor je publiek. Als je vijfenveertig minuten de tijd hebt, kun je er zoveel boodschappen in stoppen dat je de conclusies aan het publiek kunt laten. Of je kunt met een aantal anekdotes en een rommelige structuur verbergen dat je een echte boodschap hebt.

Twintig minuten is te kort om leuke zijspoortjes te bewandelen en te lang om niets te zeggen. Wie in twintig minuten weet te inspireren heeft echt wat te melden. Dat is de achterliggende gedachte achter Ted.com: mensen met interessante ideeën wordt gevraagd hun verhaal in twintig minuten neer te zetten. Dat blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk te zijn.

Wie een inspirerend verhaal in twintig minuten kan vertellen is een echte leider. We willen leiders zien die voor de troepen gaan staan en richting geven. Volgens mij kunnen we assesment centers voor het management beter vervangen door twintig-minuten conferenties. Wie overeind blijft met een verhaal van twintig minuten waarom hij of zij toe is aan de volgende stap in zijn of haar carriëre, die verdient die promotie ook echt.

Meer informatie en filmpjes op: http://www.ted.com/

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
Als mensen met handen en armen bewegen terwijl ze hun stem ...
 
Manfred Kets de Vries is een van de invloedrijkste ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!